Skip links

Fysiotherapie Midden-Limburg

De meerwaarde van Studio Koers:

Fysiotherapie Midden-Limburg staat bekend als een grote fysiopraktijk die gevestigd is op 5 verschillende locaties. De vorige website was onoverzichtelijk en kwam niet tot de kern. Studio Koers heeft samen met hen een nieuw compact merkverhaal overgebracht. Vervolgens hebben we ondersteuning geboden op
meerdere gebieden.

Een nieuwe koers
bepalen

Fysiotherapie Midden-Limburg heeft veel deskundige kennis, waardoor ze een groot aanbod hebben in behandelingen. Op de vorige website hebben ze al deze kennis uitgebreid toegelicht, met als gevolg een onoverzichtelijke website door de hoge mate van tekst en informatie. Dit resulteerde uiteindelijk in een onduidelijk boodschap. Daarom is Fysiotherapie Midden-Limburg bij Studio Koers terechtgekomen. Er is samen gewerkt aan een nieuwe website en een andere aanpak met betrekking tot het compact overbrengen van hun boodschap. Van begin tot einde is dit in samenspraak gerealiseerd.

De aanpak

Samen hebben we onderzocht waar Fysiotherapie Midden-Limburg voor staat en wat ze hun cliënten te bieden hebben. Dit hebben we zo beknopt mogelijk uitgewerkt op de website, waardoor het meteen duidelijk is wat Fysiotherapie Midden-Limburg voor haar cliënten kan betekenen. De vakinhoudelijke kennis hebben we gespecificeerd en hier hebben we prioriteiten in aangebracht, zodat het makkelijker vindbaar en beter te onthouden is.

Verder hebben we persoonlijkheid aangebracht door middel van de juiste fotografie en quotes van het personeel toe te voegen, iets dat zorgt voor herkenning. Daarnaast hebben we ingespeeld op jong en oud, door een overzichtelijk webdesign te creëren. Zo is de website voor alle doelgroepen makkelijk te begrijpen en te gebruiken.

Studio Koers is echt top! Of het nu gaat om drukwerk, bedrukking van kleding, bestickering van auto’s of het maken van een complete website, niks is te gek. Van idee tot concept en realisering wordt je op een creatieve en vernieuwende manier begeleid en geadviseerd waarbij er niet alleen met je mee wordt gedacht maar ook vooruitgedacht. Door de creativiteit en originaliteit van Studio Koers zijn al onze verwachtingen en ideeën in zowel de uitvoering als de realisatie overtroffen!

Kevin van de Bergh, Fysiotherapie Midden-Limburg

THE NEXT STEP

Wil je ook met Studio Koers in zee gaan?

Neem contact met mij op en binnen 24 uur zullen we samen een afspraak inplannen.