Skip links

Bergervoet
Timmerwerken

Bergervoet Timmerwerken was op zoek naar een passend logo en huisstijl om zich mee te kunnen presenteren aan de gewenste doelgroep. Studio Koers heeft geholpen bij het visueel zichtbaar worden. De huisstijl is vervolgens toegepast op visitekaartjes, werkkleding, social media, offerte/factuur papier en een mailhandtekening.

Meten is weten

In het logo bevindt zich een duimstok in de vorm van de letter B. Dit beeldmerk representeert het precieze vakwerk van Bergervoet Timmerwerken en dat alles handgemaakt wordt. Het lettertype straalt ervaring en kunde uit in combinatie met traditioneel kleurgebruik van de branche, wat zorgt voor herkenning. Deze huisstijl is vastgelegd in het huisstijl handboek om de consistentie waar te borgen.

Het toepassen van
de huisstijl

De huisstijl is doorgevoerd over verschillende communicatiemiddelen en komt zo echt tot leven. Het is belangrijk dat de huisstijl consistent doorgevoerd wordt. Dit zorgt ervoor dat klanten je sneller herkennen en het straalt professionaliteit uit.

Studio Koers is hét bedrijf als je hulp nodig hebt met het creëren van identiteit voor je bedrijf. Koen heeft mij geweldig geholpen met het logo ontwerp, huisstijl ontwerp, bedrukking van kleding en het social media design van Bergervoet Timmerwerken. Door zijn duidelijkheid en deskundigheid verliep onze samenwerking perfect. Als je het mij vraagt is Studio Koers zeer aan te raden!

Wouter Bergervoet, Bergervoet Timmerwerken

THE NEXT STEP

Wil je ook met Studio Koers in zee gaan?

Neem contact met mij op en binnen 24 uur zullen we samen een afspraak inplannen.