Skip links

Peeters Tweewielers
Bike Totaal

Peeters Tweewielers is bij Studio Koers terecht gekomen met de wens voor een fietsen magazine. Samen hebben we hier de invulling voor bedacht. Het is ontworpen in een passende stijl die bij Bike Totaal hoort met een eigen karakter van het bedrijf. Daarnaast beheert Studio Koers de social media van Peeters Tweewielers om online consistent zichtbaar te zijn.

Consistent zichtbaar zijn op social media

Samen zijn we in gesprek gegaan over de wensen en behoeftes van Adrenaline en wat het bedrijf wilt uitstralen. Adrenaline gaat in op het stereotype fitness van gespierde massa en zware gewichten. Het belangrijkste doel is mensen te helpen met hun leefstijl en om dit vast te blijven houden. Bij adrenaline krijgen deze mensen de mogelijkheden om kleinschalig coaching te krijgen waardoor de drempel lager is om aan hun doelen te werken. Ook wordt er gekeken naar wat iemand nodig heeft om hun doelen te behalen. Dit zijn belangrijke punten voor het bedrijf die ook uitgestraald moeten worden in de visuele identiteit.

Effectiviteit bewezen uit
data

Consistent zichtbaar zijn op social media zorgt ervoor dat het bedrijf top of mind wordt bij de potentiële doelgroep. Uit de cijfers blijkt dat dit voor meer online betrokkenheid zorgt. Hieronder zijn een aantal cijfers weergeven van de tijd voordat Studio Koers betrokken was bij de social media t.o.v. de eerste 3 maanden waar Studio Koers wel bij betrokken was.

Het jaarlijkse fietsen
magazine

In het jaarlijkse fietsen magazine van Peeters Tweewielers worden het bedrijf en de werknemers voorgesteld. Laten ze zien wat ze klanten te bieden hebben en worden de beste fietsen uitgelicht. Elke editie wordt in een vernieuwend design gemaakt en er worden voor elke editie nieuwe sfeerfoto’s gemaakt. Hiervoor wordt er samengewerkt met een vaste fotograaf en fungeert Studio Koers als art-director.

Zeer prettige samenwerking aangegaan met Studio Koers. Komt zijn afspraken na en geeft aan wat wel werkt en wat niet. Een aanrader!

Bjorn Sonneville, Peeters Bike Totaal

THE NEXT STEP

Wil je ook met Studio Koers in zee gaan?

Neem contact met mij op en binnen 24 uur zullen we samen een afspraak inplannen.